Consumentenorganisatie bevoegd voor massaschades en individuele claims met een sociale en financiële impact.  
   

Bevraging aandeelhouders Fortis

BEVRAGING VAN DE AANDEELHOUDERS VAN FORTIS IN VERBAND MET HET IN TE NEMEN STANDPUNT OP DE ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERING OP 11 FEBRUARI 2009 TE BRUSSEL

De vzw Dolor vindt het belangrijk om leden en niet leden van Dolor te bevragen over het in te nemen standpunt tijdens deze zeer belangrijke aandeelhoudersvergadering.


Vraag 1: Bent U akkoord met de beslissingen genomen door de regering op 3,5,6 oktober 2008 met een verkoop van 100 % van de aandelen van Fortis Insurance Belgium NV aan BNP Paribas op 10 oktober 2008 en de verkoop van Fortis Bank België aan BNP Paribas conform de overeenkomst?


Vraag 2: Gaat U akkoord met de wijzigingen aan deze overeenkomst genomen door de regering tijdens het weekend van 31 januari 2009 en 01 februari 2009 waarbij 90% van Fortis Insurance Belgium in de holding van Fortis NV blijft en waar de verkoop van Fortis Bank België aan BNP Paribas doorgaat conform de overeenkomst?


Vraag 3: Bent U van mening dat de verkoop aan BNP Paribas ongedaan moet gemaakt worden?


Vraag 4: Bent U van mening dat Fortis Bank België en Fortis Insurance België volledig onder staatscontrole moeten komen? Met andere woorden dat deze instellingen dienen genationaliseerd worden.


Vraag 5: Gezien de recente ontwikkelingen en wetende dat de aandeelhouders het meeste kans hebben op schadevergoeding via een strafrechtelijke procedure, wil U dan vrijblijvend informatie bekomen om deel te nemen aan de procedure door de leden van Dolor ingezet op 10 oktober 2008?


Vraag 6: Wenst U zich te laten vertegenwoordigen door de vzw Dolor bij monde van de voorzitter Hendrik Boonen op aandeelhoudersvergaderingen, onderhandelingen met de regering, Fortis NV en alle andere betrokken partijen?Voornaam:
Achternaam:
Straat:
Nummer:
Postcode:
Plaats:
Telefoonnummer:
E-mailadres:
Aantal aandelen Fortis in Uw bezit:
   
Hebt U nog vragen of persoonlijk commentaar?

Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.Dossier Groep ARCO

Dossier Onwettige Belastingen

Dossier Dexia

Terugvordering Electrabel

Dossier Distributietarieven

Dossier Eandis/Infrax

Dossier Kobelco

Dossier Full Immo

Dossier Citibank

Dossier asbest

Dossier Vioxx

Dossier Fortis

Dossier Spaar Select

Dossier Lernaut & Hauspie

Dossier Worldcom

Dossier Recht Op Wonen

Dossier Bagage Zaventem